A MRL Salgótarjáni Alapszervezete 2016. március 08-án ünnepi rendezvényt szervezett a Nemzetközi Nőnap alkalmából, melynek színhelye a Balassi Bálint Megyei Könyvtár volt.

Vendégeink voltak: Dr Tóthné Lacza Zsuzsanna, az Anita Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, Kovács Judit termékmanager és a „modellcsapat”.

Az ünnepi köszöntő után megismerkedtünk az „ANITA” üzleti filozófiájával: „Szolgálni a nők minden korosztályát minden élethelyzetben”, az Anita Hungária Kft. tevékenységével, „missziójával”. Vetítésre került az Apolka című rövidfilm, majd  a  rendhagyó divatbemutató következett, melyet végig vastaps kísért. Meglepetésként alapszervezetünk „HER2″-es túlélője barátnőivel hastánc bemutatóval kápráztatta el a jelenlévő 120 hölgyet.

A nagyon kellemes délutánt sütizéssel, beszélgetéssel zártunk.

Köszönjük az Anita Hungária Kft-nek és dr Tóthné Lacza Zsuzsikának az élménydús programot!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

30 éves szabadon – rendezvény Hatvanban

A Hatvani Alapszervezet beszámolója A Vasutas Nyugdíjas Klubok Országos Szövetsége által kezdeményezett és támogatott ” 30 éve szabadon ” című rendezvényre a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet vezetője is meghívást kapott a rendezvényre. Az 1989/1990 Olvass tovább...

Alapszervezetek

Túrázás, torna – Gyöngyösi Alapszervezet

Nyársalással egybekötött túrázás és tornázás a gyönyörű időben.

Alapszervezetek

A Hatvani Segítő Szolgálat és Alapszervezet októberi programja

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat közös programja: Figyelemfelhívó séta a mellrák ellen! Időpont: 2016.  Október 14. péntek 14 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan, Kossuth tér 24. Program: Előadások és séta a város főutcáján! Stresszoldó csoportfoglalkozás: 2/2. Időpont: Olvass tovább...