Február 26-én dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos előadására kaptunk meghívót a  Kerekharaszti alapszervezet elnökétől, Luklíder Jánosné Ágikától.

Dr. Zacher Gábor neve sokunk számára ismerős lehet a TV-ből, ő ugyanis az egyik legnépszerűbb és legtöbbet megszólaltatott orvos az országban. Ő nyilatkozik évről évre a szilveszteri, vagy például a szigeti őrületet követően arról, hogy hány embert vittek a detoxba, abból hány embert alkohol túlzott fogyasztása, vagy épp drog túladagolás miatt.

A doktor úr nem finomkodott, nevén nevezett mindent a  mindennapi függőségeinkről, mégis az összes jelenlévő gyerek, idős ember élvezettel hallgatta az előadást .

A közel száz résztvevő szuper jó előadást hallhatott Kerekharaszton!

5 fő vett részt a hatvani alapszervezettől a programon

Lazányi Jánosné elnök

Zacher

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Civil egyesületek túrája

A Siófoki Alapszervezet beszámolója A KILITIÉRT EGYESÜLET 2021.09.26-án 5 km és 10 km-s túrát hirdetett a városban működő civil szervezetek számára. A meterológiai előrejelzés, valamint javaslatukat megfogadva, hogy töltsük a napot a szabadban és túrázzunk, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mozdulj a méltányosságért! – Salgótarjánban

A Rákellenes Világnap alkalmából a pandémia miatt most más formában zajlottak országszerte az események. A Salgótarjáni Alapszervezet is csatlakozott a Nemzetközi Rákellenes Unió (UICC) 3 éves programjához (Close the care gap) miszerint a rákgondozási szakadék Olvass tovább...