A Közösségi Egészségszervezési Iroda meghívását elfogadva 2015. október 30-án 14:00 és 18:00 óra között a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete, más szervezetekkel, intézményekkel együtt részt vett az Egészségnapon.

Önkénteseink az emlőönvizsgálat oktatásával, a szűrővizsgálatok népszerűsítésével hívták fel a figyelmet az emlőrák megelőzésére.

Részt vettünk az 1000 lépés programon is.

Befejezésképpen egészségsétát tettünk és más szervezetek lufijaival együtt saját rózsaszínű lufijainkat is szélnek eresztettük a Nagytemplom előtt.

Kozempel Zsuzsa

MRL vezetőségi tag

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvani mozgásos programok

Májusban is sikeresen folytatódnak ingyenes mozgás programjaink! Teremtorna, Meridián torna, Nordic Walking túránk, Szenior örömtáncunk! Mert együtt lenni, mozogni jó!  

Alapszervezetek

Környezet és egészség – összefogás civil szervezetek között Salgótarjánban – TV felvétel

Egészséges ételek, szűrés, tánc, ének az összefogással megrendezett Környezet és egészség napon. A városi TV felvétele: Környezet és egészség

Alapszervezetek

Orchidea Egészségnap Egerben

Az Egri Alapszervezet 2019. március 1-jén prosztataszűréssel, a here önvizsgálat tanításával, tanácsadással és a Liga szórólapjainak terjesztésével vett részt az Eger város védőnői által alkalommal szervezett Orchidea egészségnapon. A PSA szűrésen kívül a szép számmal Olvass tovább...