Stresszoldó csoportfoglalkozás 2/3. alkalom

Időpont: 2015. november 9.  hétfő, 14 óra

Vezeti: Kiss Anett pszichológus

 

A harmadik  alkalom programja: 

A csoportunkhoz csatlakozó új tagjaink bemutatkozását követően az elmúlt egy hónapban velünk történt eseményekről számoltunk be.

A foglalkozás második felében egy táblázatra felrajzolt fára kellett felírnunk, hogy az elmúlt egy évben milyen érzések hatalmasodtak el rajtunk. El kellett mesélnünk azt is, hogy annak a fának miért pont arra az ágára írtuk fel érzéseinket. Mert annak is jelentése van.

A stresszoldó foglalkozásunkat egyre többen látogatják! Ez is bizonyítja, hogy a klubunk  legfontosabb célja a társas támasz biztosítása.

Köszönjük Anett!

12-en vettünk részt a stresszoldó foglalkozáson.

Lazányi Jánosné, a Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Klubfoglalkozás

Fess pávát! – a Kézműves klub ajánlata

Próbáld ki Te is! (Nemcsak ügyeskezűeknek) Fess fára vagy kartonra “PÁVÁT” a minta alapján:

Alapszervezetek

Küldöttválasztó közgyűlés Hatvanban

A Hatvani Alapszervezet beszámolója  A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezete 2021. július 22-én tartotta Küldöttválasztó közgyűlését. A jelenlévő tagság megválasztotta küldötteit, akik szavazatukkal képviselik a tagságot . A hatvani Alappszervezet 2021.évben két évre megválasztott küldötteinek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Testi-lelki feltöltődés Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhelyen

A MRL Salgótarjáni Alapszervezete autóbuszos utat szervezett tagjainak 2022. április 5-én a Kegyhelyre. Különleges élményt kaptak a résztvevők, hiszen a kegyhely történetét, a csodás gyógyulásokat, a bazilika minort és annak környezetét a kegyhelyigazgató, Orosz A. Olvass tovább...