Pink Month a Steelers magyar rajongói klub szervezésében

Októberben, amikor Világszerte minden a mellrák elleni küzdelemről szól, a Steelers magyar rajongói klub újra adománygyűjtést szervez a Magyar Rákellenes Liga munkájának támogatására.

A „Pink Month”, más néven a Breast Cancer Awareness Month  (BCAM) egy Amerikából indult akció, aminek lényege, hogy egy hónapon át a lehető legtöbb csatornán keresztül hívják fel az emberek figyelmét a mellrák elleni küzdelemre.

http://steelers.hu/

Az emlőrák az egyik leggyakoribb daganatos betegség a nők körében, évente hét-nyolcezren betegednek meg, és kétezren halnak bele. Pedig a korai stádiumban diagnosztizált betegség nagyon jó eséllyel eredményesen gyógyítható. Ezért is tartja a Magyar Rákellenes Liga egyik legfőbb feladatának a harcot.

Számlaszám:

12001008-00102329-00100000 Raiffeisen Bank

A megjegyzésben szerepeljen: “NFL” vagy “Pink Month”

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Alternatív munkaerő-piaci szolgáltatások

Tudja Ön, hogy mi az a 4M és LFR szolgáltatás? Érzékenyítő interaktív előadás a MRL Szekszárdi Alapszervezetének rendezvényén.

Egyéb

Salva Vita Alapítvány – segítség a munkavállalásban a megváltozott munkaképességű embereknek

A Salva Vita Alapítvány 1993 óta segíti a megválto­zott munkaképességű embereket a munkavállalásban. Eddig már közel 1000 embernek segítettünk munkahelyet találni, új életet kezdeni, legyen ön a kö­vetkező! Ha dolgozni szeretne, de még nem talált Olvass tovább...

Egyéb

Bemutatkozik a Hajdúszoboszlói Alapszervezet

Idén, 2013-ban ünnepli öt éves fennállását a Magyar Rákellenes Liga Hajdúszoboszlói Alapszervezete.Mottónk: A rák legyőzése nemcsak orvosi feladat, hanem mindannyiunk közös ügye!