magnet_civil_borito

Kedves Partnerünk, Támogatónk!

Bizonyára Te is hallottál már a MagNet Bankról, hazánk első közösségi bankjáról. Alapítványunk/Egyesületünk a MagNetnél vezeti számláját, ugyanis a kedvezményes Civil számlacsomag mellett egyéb termékeik és szolgáltatásaik által lehetőséget biztosítanak ügyfeleiknek, hogy a Bank pénzéből támogassák a Banknál számlát vezető civil szervezeteket, így akár bennünket is.

Segítségeddel, többek között az Ajánlókártya Program keretein belül is pénzügyi támogatáshoz juthat szervezetünk.

A program egyszerűen működik:

 

Ha lakossági vagy vállalati számlát nyitsz a MagNet Bankban és a számlanyitáshoz magaddal viszed az Ajánlókártyát, melyen szervezetünk van megjelölve kedvezményezettként,

pénzügyi támogatásban részesülünk!

A támogatási összeg vállalati számlanyitások után 7000 Ft, lakossági számlánként pedig 2000 Ft, amit természetesen a Bank fizet, a támogatás a számlanyitónak semmi költséggel nem jár.
További részletek: www.magnetbank.hu/ajanlokartya
Minden pénzügyi segítség nagy jelentőséggel bír szervezetünk számára, így feltétlenül szerettünk volna hírt adni Neked erről a lehetőségről.  Köszönjük, ha számlanyitásod által támogatsz bennünket!

 

Miért ajánljuk a MagNet Bankot?

A Bank elkötelezett támogatója a társadalmi felelősségvállalásnak, és a pénzügyi tudatosság fejlesztésének, ügyfeleinek különleges döntési lehetőségeket kínál.

A civil szervezeteken túl, kis- és középvállalkozásokkal is kapcsolatban áll a Bank.
Mindössze 299 Ft-os havi számlavezetési díjjal kínál például számlavezetést a maximum 6 hónapja alapított kezdő vállalatoknak (Üstökös számlacsomag).  A Biogazdálkodás, Zöld energia, Környezetvédelem, Munkahely-teremtés, Kutatás-fejlesztés, Egészségügy és szociális ellátás, Kultúra és oktatás területén működő vállalkozásoknak szintén speciális számlacsomagot kínál díjmentes bankkártyás vásárlással (Szféra számlacsomag).

A vállalati számlacsomagokról itt tájékozódhatsz: www.magnetbank.hu/vallalati_szamlavezetes

Hazánkban egyedülálló módon, a Bank ügyfelei beleszólhatnak abba, hogy a bank éves nyereségének 10%-ából mely civil szervezeteket támogassa (KAP program), az ügyfelek dönthetnek arról is, hogy bankkártyás vásárlásaik által mely társadalmi szervezetet támogassa a bank (KAP Kártyaprogram). A lakossági számlavezetés becsületkasszás! Az ügyfél maga dönt havi számlavezetési díja mértékéről.

 

Ajánljuk Neked a MagNet Bankot, ajánlj Te is bennünket az Ajánlókártyával a számlanyitásnál és támogasd működésünket a Bank pénzéből!

A nevünkre már előre kitöltött Ajánlókártyát emailben szívesen elküldjük neked, amit számlanyitáskor leadhatsz a bankfiókban!

Köszönjük!

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Pihenés a Daganatos Betegek Lelki Rehabilitációs Otthonában

Időpont: 2019.október 15-től 22-ig A MRL Hatvani Alapszervezet 21 tagja egy hetet töltött a Daganatos Betegek Lelki Rehabilitációs Otthonában. Voltak, aki pihenéssel, voltak, aki túrázással, mások pedig a környék nevezetességeinek megtekintésével töltötték idejüket. A gyönyörű természeti környezet Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nőnapi ünnepség Miskolcon

Képes beszámoló a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárban tartott nőnapi ünnepségről a Miskolci Alapszervezet szervezésében.

Egyéb

Ady receptre – „Szívek messze egymástól”

NÓTA-IMA-TITOK a Medve Színpad előadásában 2015. január 15-én tartja a Medve Színpad következő műsorát az Országos Onkológiai Intézetben. Az előadásra szeretettel várják a betegeket, hozzátartozóikat, az intézet dolgozóit és azokat is, akik a honlapunkat olvassák. Olvass tovább...