A jövő feladatai is napirendre kerültek

 

A dunántúli régió néhány alapszervezete 2015. május 14-én, Siófokon tartotta idei első un. kistérségi találkozóját. Csurgó, Nagyatád, Tab, Siófok alapszervezeteinek képviselői, illetve a budapesti központból vezetőink, valamint  a Liga két dolgozója vettek részt a találkozón.

A lassan hagyományosnak nevezhető találkozón megbeszéltük a felmerült problémákat, kérdéseket tettünk fel több témában és a jövőre vonatkozó feladatokat is megismerhettük. A jó hangulatú megbeszélés után úgy döntöttünk, hogy ősszel ismét találkozunk. 

Csohánné dr. Kovács Anna

MRL Siófoki alapszervezet elnöke

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Főzzünk, de okosan – Főzőklub

Január 20-án Szalayné Kónya Zsuzsa dietetikus vezetésével finom ételeket főztek a főzőklub tagjai. A receptek alapján mi is elkészíthetjük a finomságokat.

Egyéb

Karácsonyi díszek – készítsd velünk!

Közeledik a karácsony, ajánlunk  egy-két tippet, hogy hogyan készíts otthonra filcből fenyőfát, asztali vagy ajtóra akasztható koszorút. Ha sikerült, készíts fotókat róla és küldd el nekünk! Fenyőfa filcből: Koszorú, amelyhez egy alap-koszorú kell, ragasztó és Olvass tovább...

Alapszervezetek

3 éves a Rákosmente Alapszervezet

Alapszervezetünk január 10-én ünnepelte megalakulásának 3. évfordulóját! Szinte hihetetlen, de már kinőttünk a csecsemőkorból, hátrahagyva a kezdeti botladozásokat! Az évfordulót születésnapi ebéddel ünnepeltük a Diófa étteremben.