Mindenki megelégedésére szolgált a három év kimaradás után újra megszervezett összejövetel

2014. december 4-én, már Advent idején, a dunántúli régió néhány alapszervezete – alulról jövő kezdeményezésre – találkozót szervezett Siófokon, a Liga irodájában. Több mint 3 év kimaradás után ugyanis az alapszervezetek nagy szükségét érezték annak, hogy ismét, úgy, mint régen is, üljünk le együtt és vitassuk meg dolgainkat a Ligában végzendő feladatainkról, ötleteket adva egymásnak a jobb munka érdekében.
A találkozón képviseltette magát Tab /2 fő/, Lengyeltóti /4 fő/, Csurgó /2 fő/, Nagyatád /2 fő/ és Siófok /2 fő/ alapszervezete, a központból Strommer Pálné Szilvia és Gaál Imre vezetők jöttek el hozzánk.
Az aktuális adminisztratív feladatok elvégzése után kártyanaptárt kaptak az alapszervezetek nagy számban, hogy a lakosság körében kiosztva tovább ismertessük, népszerűsítsük a Magyar Rákellenes Ligát, illetve az adó 1 %-nak felajánlására buzdítsuk az embereket.
Ezután az aktuális kérdéseinket, problémáinkat, az eddigi munkáinkat és az előttünk álló feladatokat beszéltük meg mindnyájunk nagy megelégedésére. Közös elhatározás született, hogy ismét együtt utazzunk Budapestre, a közös rendezvényeinkre, mint régen is, ezzel megtakarítást érve el a központi utazásra tervezett ellátmányból.
A találkozót hasznosnak, konstruktívnak ítéljük meg. Szeretnénk, ha az ilyen típusú találkozók rendszeressé válhatnának a jövőben ismét.
Köszönjük Szilviának és Iminek, hogy kérésünket jelenlétükkel támogatták.

A kép az iroda ünnepi kirakatát mutatja.

Csohánné dr. Kovács Anna
a Siófoki Alapszervezet elnöke

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Közgyűlés Borsodnádasdon

A Magyar Rákellenes Liga Dr. Kubinyi Pál Borsodnádasdi Alapszervezete ünnepélyes keretek között megtartotta éves rendes Közgyűlését 2022. április 6-án a Borsodnádasdi Közösségi Ház és Könyvtár dísztermében. Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, hiszen a pandémia rendkívüli Olvass tovább...

Egyéb

E-learning vetélkedő az egészségért Debrecenben

„Oszlassuk el a tévhiteket a rákról” címmel tartottak újszerű vetélkedőt Debrecenben az internet segítségével, ahol nagyon szórakoztató formában dolgozták fel a gyerekek a hasznos tudnivalókat.

Egyéb

Egy gyönyörű nap az 1000 éves püspöki székhelyen

Meglepően hűvös, de ragyogó napsütéses szombat reggel indult a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének 48 fős csapata külön busszal, hogy  egy kis „kóstolót” kapjon a  Dunakanyarban, a Duna bal partján, a Naszály lábánál fekvő 1000 Olvass tovább...