Arcunkon könnyen észrevehető az ásványi anyagok hiánya – „Schüssler arcdiagnosztika és Schüssler-só terápia” az Egri Alapszervezet rendezvényén

Arcunkra van írva

 

2014. január 14-én, az MRL Egri Alapszervezet klubrendezvényén

Juhászné Szabó Katalin, járási vezető védőnő a „Schüssler arcdiagnosztika és Schüssler-só terápiá”-ról tartott előadást.

A Schüssler-féle arcdiagnosztikai terápiás rendszer tizenkét ásványi sóval gyógyít. Ha a szervezetbe kevesebb ásványi anyag kerül vagy a felszívódásban zavar keletkezik, az különféle betegségek kialakulásához vezethet. Az arcon az ásványi anyagok hiánya könnyen észrevehető, felderíthető. Az arc redői, ráncai a különféle elszíneződések, különböző betegségekre utalhatnak és az ásványi sók pótlásával az egészség helyreállítható.

A Schüssler-féle terápiás rendszer több mint 130 éves, de a mai napig a legmodernebb gyógyítási lehetőségek közé tartozik.

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

„Az év onkológusa – az én orvosom” 2014.

2014-ben az év onkológusa dr. Rubovszky Gábor!

Egyéb

Bemutatkozik Salgótarjáni Alapszervezete

Nógrád megyében elsőként, az országban 31.-ként, 2009. február 23-án megalakult a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 32 alapító taggal. Ma már 150-en vagyunk, akik között egészségesek, betegek, egészségügyi dolgozók és civil önkéntesek vannak.

Egyéb

Júniusi programajánló

Minden érdeklődőt szeretettel várunk. A programjainkon való részvétel ingyenes!