„A reményt soha nem szabad feladni, mert bárkit bárhogy ver a sors, ha ő elég erős, akkor talál kiutat és még boldogságot is.”

A „Hatvanon túl” című történet megható, tanulságos és igen szépen van megírva. Két ember sorsa, akik közül az egyik érintett a rákbetegségben, a másik hosszú házasság után a párját veszítette el emiatt. A történet párhuzamosan leírja, hogyan próbálták a veszteséget feldolgozni és a végén hogyan találtak egymásra. Nagyon sok rákbetegséggel küszködő embernek tudna ez a történet segítséget nyújtani a sikeres megküzdésben és abban, hogy a reményt soha nem szabad feladni, mert bárkit bárhogy ver a sors, ha ő elég erős, akkor talál kiutat és még boldogságot is.

Prof. dr. Simon Tamás
a Magyar Rákellenes Liga elnöke

KATI
Csak azt akartam, hogy szeressenek. Ha már a rák mégsem bírt megölni. Szerethet-e bárki úgy, mint nőt, hatvanon túl? A válasz a mi történetünk.

MIKLÓS
Öregségemre nem szándékoztam egyedül maradni, de, hogy úgy mondjam, nem ápolónőt kerestem.. A Szent Bibliában olvasni: az Úr „Ad neked párt, hozzád illőt”. Egy idő után kezdtem ebben kételkedni. De aztán tényleg megadta. Mekkora mázlista vagyok!

http://konyvaruhaz.info/hu_HU/hatvanon-tul

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

2020. februári programajánló

A február 10-ei jóga elmarad! Megértésüket köszönjük. Népmesékkel a lelki egyensúlyért Időpont: február 1. (szombat) 17:00- 19:00 Helyszín: RÁKÁSZ Bp., XII. Greguss u. 2. Jelentkezés: Archip Márta, art.therapy108@gmail.com Ébredés filmklub Büszkeség és balítélet – 4 Oscar Olvass tovább...

Egyéb

Ingyenes prosztataszűrés Parádon

50 év felett fontos a rendszeres prosztatarák szűrés