Óvodások úszásoktatása, kerékpártúra a szomszédos Heréd településre, május családi sportdélután voltak a Kerekharaszti Alapszervezet májusi programjai.

Május 7-én fejezték be az óvodásaink az úszást előkészítő vízhez szoktató programot. Alapszervezetünk minden évben támogatja a nagycsoportos gyerekek úszását.
Az idén 12 fő gyermek vett részt az oktatásban. A kicsik amellett, hogy megismerkedtek az úszás alapjaival, megtanultak a vízben is biztonságosan mozogni.

Május 19-én településünk apraja-nagyja kerékpárra pattant és ismét egy nagyon jó hangulatú kellemes családi kirándulássá vált a bicikli túra. Az eredeti uticéltól eltérően most a szomszédos Heréd településre karikáztunk, ahol nagyon kellemes fákkal teli játszótéren pihentünk. A gyerekek a játszótér játékait vették birtokba, a felnőtt férfiak fociztak. Természetesen nem maradt el a finom uzsonna sem. Nagyon jól esett a kellemesen fáradt csapatnak a zsíroskenyér paradicsommal, paprikával és új hagymával. Néhány órás aktív pihenés és kikapcsolódás után újult erővel indultunk hazafelé. A biztonságunkról most is a helyi polgárőrök gondoskodtak, amiért köszönettel tartozunk nekik!

Településünk óvodájában május utolsó péntekén a családi sportdélutáné a főszerep, ahol a szülők nagytestvérek közösen sportolnak versenyeznek a kicsikkel. Alapszervezetünk ezt az eseményt sporteszközök vásárlásával szokta támogatni, amit az idén is megtettünk. A kicsik örömmel vették birtokukba és már fel is használtuk a sportjátékok során.

A beszámolót készítette: Luklíder Jánosné, az alapszervezet elnöke.

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészség megőrzése, immunrendszer erősítése

A Miskolci Alapszervezet beszámolója Januári összejövetelünk mottója: Kezdjük  jól az évet! Négy dologra figyeljünk  oda: Táplálkozzunk egészségesen Mozogjunk rendszeresen Támogassuk  testünket vitaminokkal. Ne feledkezzünk meg az önvizsgálatokról  (január méhnyakrák  hete- menjünk el  nőgyógyászati szűrésre) Az egészségünkkel való törődés tehát nem csak Olvass tovább...

Egyéb

Fogadás az USA nagykövet rezidenciáján

Beszámoló A jelenleg Budapesten tartózkodó volt nagykövet, Nancy G. Brinker, a Susan G. Komen Alapítvány elnöke 2014. október 10-én az USA nagykövet rezidenciáján fogadást rendezett a nemzetközi mellrákellenes harcát  Magyarországon segítők számára. A Magyar Rákellenes Olvass tovább...

Egyéb

Fújjunk buborékot!

Hallottál már a hólyagrákról? Május a Hólyagrák tudatosság hónapja. Tudnál 2 percet szánni május 19-én, vasárnap arra, hogy csatlakozz egy hólyagrák tudatosság növelő eseményhez? Nagyon könnyű! Csak annyit kell tenned, hogy 10 órakor buborékokat fújj, Olvass tovább...