Február 14-én Klubfarsangot tartottak a Debreceni alapszervezetnél. Egymás után érkeztek a klubtagok finomabbnál finomabb süteményekkel, egyéb finomságokkal. A klubfoglalkozás kezdetére megtelt a terem és az asztal is.

Ilyen sokan még egyik évben sem voltak (44 fő).
Kozempel Zsuzsa klubvezető köszöntötte a megjelent klubtagokat. Ezt követően bemutatta a Thaly Kálmán utcai óvoda Mókus csoportját és Tóth Kató Tünde óvónőt. Évek óta ennek az óvodának a csoportjai adnak műsort, így már a bevonulásnál is taps fogadta őket.
Az óvónő bevezetőjében a farsangról és szokásokról szólt. Ezt követően a 6 óvodás 3 kislány és 3 kisfiú farsangi műsorral kedveskedett a megjelenteknek. Műsoruk most is mosolyt csalogatott a klubtagok arcára. Nagy tapssal köszönték meg azt. A mondókás könyvet és kifestőt az óvodások most is örömmel fogadták.
Most a kézműves foglalkozáson készült kis csibékkel is kedveskedtünk a gyerekeknek. Az óvónő egy verses, mondókás kötetet kapott, ami hasznos lehet a mindennapi munkájában.
Ezután a kis óvódások fogyaszthattak a süteményekből, de még csomagoltunk is nekik, amit majd az óvodában fogyasztanak el.

A műsor után, a kora esti órákig tartó, jó hangulatú, baráti beszélgetések közben elfogyasztottuk a sok finomságot

Köszönjük Réz-Nagy Zoltán igazgató lelkésznek, hogy rendelkezésünkre bocsátotta az Evangélikus templom Közösségi termét, és Tornóczky Ildikó gondnoknak, az előkészítő és lebonyolító munkában nyújtott segítségért.
.

Következő klubfoglalkozás: 2013. március 14.-án 15:00 óra (csütörtök)
Helye: DEOEC Sugárterápia Új épület, Szeminárium I. terem

Kozempel Zsuzsa
MRL Hívás klubvezető

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Tudásunkkal kézen fogva a közösségekért – kiállítás megnyitó

Időpont: 2022.03.04. Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház  A Hatvani Grassalkovich Művelődési Ház szervezésében 2022. január 17-től 11. alkalomból álló kosárfonó tanfolyamon vett részt alapszervezetünk öt tagja, Tóth István kosárfonó szakoktató vezetésével. Az elkészült alkotásokból, remekművekből 2022. Olvass tovább...

Egyéb

Határozatok, jegyzőkönyvek

Mellékletek: Elnökségi ülés 2015 05 07 Elnökségi ülés jegyzőkönyve 2015 05 07 Elnökségi ülés határozatai 2015 03 12 Elnökségi ülés jegyzőkönyve (letölthető pdf fájl) 2015 03 12 Elnökségi ülés határozatai (letölthető pdf fájl) 2015 01 Olvass tovább...

Egyéb

I. Kormányhivatali Egészségnap Salgótarjánban

Összesen 231 regisztrált vett részt az I. Kormányhivatali Egészségnapon Salgótarjánban, amelyet a Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv és a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete szervezett.