A Magyar Rákellenes Liga önkéntese, hematológus szakorvos pszichoterapeuta, ingyenes segítő beszélgetésre várja a daganatos betegek hozzátartozóit csütörtökönként 18-20 óráig.

 

A daganatos betegség megértése, elfogadása, a kezelésekkel együtt járó nehézségek, nagy próbatételt jelentenek a hozzátartozóknak is. Ebben szeretnénk szakszerű segítséget nyújtani.


Előzetes telefonos egyeztetés:
Dr. Tamáska Julianna
+36-30-314-8129

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Oszlassuk el a tévhiteket a rákról!

Ez a Magyar Rákellenes Liga legfőbb üzenete az idei Rák Világnapon. Tegyünk meg minden lehetőt, hogy azok a tévhitek, amelyek jelenleg a rákbetegségről el vannak terjedve, a valós értékelésekkel a helyükre kerüljenek, és ne riogassanak Olvass tovább...

Alapszervezetek

Civilek együttműködése Salgótarján adventi koszorújának elkészítésében

2019-11-27 Salgótarján civil szervezetei 2019. november 27-én saját kezűleg készítették el a város adventi koszorújának díszeit, amelyben a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei is részt vettek.

Egyéb

Márciusi programok Budapesten

Várjuk jelentkezését, a részvétel ingyenes! Figyelem! A szomatodráma időpontja megváltozott!  Limfóma klub Memória torna 60 felettieknek is! Tartja: Szép Ilona Időpont: március 1. (szerda) 15,30 óra Helyszín: Kulturális Szalon,  Bp., XII. Böszörményi u. 34/a   Olvass tovább...